Κυκλοφόρησε από την MacroLife το GLUCOMANNAN LIPOF, για να χάσετε λίπος τώρα. Μία συσκευασία με 90 κάψουλες, μόνο με 25€.

Περιέχει: Εκχύλισμα από γλυκομαννάνη.

Δοσολογία: Μία κάψουλα τη μέρα, τουλάχιστον μισή ώρα πριν το φαγητό μαζί με 2 ποτήρια νερό.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην ανοίγετε τις κάψουλες πριν τις καταναλώσετε. Η κάψουλα πρέπει να φτάσει ολόκληρη στο στομάχι.

Ποσότητα:  90 κάψουλες των 350 mg

Ιστορία της Γλυκομαννάνης: Η γλυκομαννάνη χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τους Κινέζους, ενώ οι ευεργτικές της ιδιότητες περιγράφηκαν αρχικά στο Shen Nong Materia Medica που είναι το κινέζικο βιβλίο γεωργικών και φαρμακευτικών φυτών, κατά τη διάρκεια της Δυτικής Δυναστείας των Χαν περί το 206 π.Χ.. Οι Κινέζοι χρησιμοποιούν τη γλυκομαννάνη για περισσότερα από 2.000 χρόνια στη θεραπεία παθήσεων όπως άσθμα,  πόνος στο στήθος, βήχας, κήλη, εγκαύματα, δερματικά και αιματολογικά προβλήματα.

Τα οφέλη του GLUCOMANNAN-LIPOF:

Καθώς είναι πολύ χαμηλή σε θερμίδες, καταλαμβάνει αρκετό χώρο στο στομάχι και προκαλεί ένα αίσθημα κορεσμού, μειώνοντας την επιθυμία πρόσληψης τροφής στο επόμενο γεύμα, καθυστερώντας το άδειασμα του στομαχιού.

Όπως και οι υπόλοιπες διαλυτές ίνες, βοηθά στην μείωση της απορρόφησης των πρωτεϊνών και του λίπους από τον οργανισμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Να λαμβάνεται περίπου μισή με μία ώρα πριν το μεσημεριανό φαγητό με ένα ολόκληρο ποτήρι νερό, ώστε οι φυτικές της ίνες να διογκώνονται στο στομάχι και να προκαλούν την αίσθηση κορεσμού, ώστε να τρώτε λιγότερο.

Επίσης, να έχετε υπόψη, ότι μειώνει την απορρόφηση φαρμάκων τα οποία τυχόν λαμβάνετε.

Η GLUCOMANNAN-LIPOF κυκλοφορεί με αριθμό γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ. (Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων) 28701 30/03/16, με το κύρος, την εγγύηση και την εγκυρότητα της Ελληνικής Εταιρείας Συμπληρωμάτων Διατροφής.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σαν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής και δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή, ή θεραπεία ανθρωπίνης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή, ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.